spacer

 x 

A kosár üres
mobil3
 x 

A kosár üres

Termékkategóriák

termekkategoriak


Argep


arukereso Logo

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 12161934

TRENDAVIT KÓKUSZVIRÁG CUKOR 250G

TRENDAVIT KÓKUSZVIRÁG CUKOR 250GTRENDAVIT KÓKUSZVIRÁG CUKOR 250G
Szállítás Helyszíni átvétel 0 Ft
Patikai ár:715 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Internetes ár: 651 Ft
Kedvezmény-64 Ft
Leírás


Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas, valamint a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe.

Fogyasztható közvetlenül, édesítőként. Használható a hagyományos cukor alternatívájaként egy az egyben: sütéshez-főzéshez, italok készítéséhez, kávé-tea édesítésére.

- Alacsony glikémiás index (GI 35)
- Gluténmentes
- Fehérítetlen
- Finomítatlan
- Vegán

Finoman édes, karamelles ízű, könnyen oldódó!

Manapság a vásárlók egész sor természetes édesítőszer közül választhatnak, s az új kókuszcukrot is egyre többször választják édesítőként. A kelet-ázsiai népek által már régóta fogyasztott kókuszcukorra csak nemrég irányul kitüntetett figyelem. A kókuszcukor a csakis a kókuszpálma, bontatlan kókuszvirág nedvéből (SAP) gyártott hagyományos cukor. A nedvet lágy pép, granulátum vagy száraz cukortömbök előállításáig párolják. Ami igazán meglepő, hogy a kókuszcukor glikémiás indexe alacsony (35), (amely segíti a vércukor-egyensúlyt és az inzulin szintet és az LDL koleszterin szintjét, így megakadályozza az elhízást) szemben a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével (55) és az agavéval (27-41). AZ ÚJ CSODA cukor cukorbetegek számára! Nincs vércukorszint növekedés. Ez jó a cukorbetegek hipoglikémiás, a túlsúlyos vagy a fogyókúrázóknak, vagy akik csak egyszerűen csökkentett kalóriatartalmú édesítőszerre tartanak igényt. Ezen felül, a többi cukoréhoz képest, a kókuszcukor glükóz tartalma nem ingadozik nagymértékben. A legtöbb barna nádcukrot, több mint 221 fokon főzik. A végtermék 93%-os szacharózt tartalmaz, szemben a kókusz cukorral, amelyet természetes módon, alacsony hőfokon kezelnek, a kókuszcukorban csak 16% szacharóz van.

A táplálkozási előnyei:
- A kókusz cukor, táplálkozási tartalommal, sokkal gazdagabb, mint az összes többi kereskedelmi forgalomban kapható édesítőszer.
- A kókusz cukornak magas kálium, magnézium, cink és vas tartalma van és természetes forrása a B1-, B2, B3, B6 és C vitaminnak.
- 17 féle aminosavat tartalmaz ezek közül a legmagasabb a glutamin tartalom.
- Az íze nagyon hasonlít a barna cukorhoz, jellegzetes gazdag karamelles aromájú, természetes édes ízű, fokozza az ízeket. Könnyen oldódik.
- 100%-ban szerves, feldolgozatlan, szűretlen, és fehérítetlen természetes édesítőszer és nem tartalmaz tartósítószert és szinte pH semleges.
- Mint a többi édesítőszert, kókusz cukrot is lehet használni kávék, teák, torták, sütemények és egyéb édességek ízesítéséhez.
- Javítja az emésztést és biztosítja a gyors energia-lökést.

Betegtájékoztató

×

OGYÉI engedély

biztonsagos patika

Sütik kezelése  Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
×